»Ne vrti se vse okoli vina, ampak tudi okoli kulinarike, prav tako smo vključili kulturne vsebine. Ljudje lahko spoznavajo tradicijo martinovanja skozi kulinariko, razstave, pa tudi nekaj turističnih vodenj.«
»Od odličnih potopisnih serij bi na RTV365 izpostavila potopise angleške komičarke Sue Perkins, ki je zaplula po azijski reki Mekong (potopis v štirih delih), po reki Ganges (v treh delih) in potovala po Japonski (dva dela). Od njenih potopisov nisem izpustila niti enega, saj se na res izviren, humoren, odprt, nekonvencionalen način približa domačinom na poti, podaja humorne komentarje in se počutiš, kot da si z njo na poti ali si po koncu potopisa vsaj neizmerno želiš na potovanje v njeni družbi in komaj čakaš naslednji del!«
»Spremljala sem tudi vse kulinarične oddaje Za sosedovo mizo. Te so bile po napornem dnevnem urniku nekaj časa obvezno moja vsebina pred spanjem, saj imajo polurni časovni okvir, ob njih sem se sprostila, in ker sem ljubiteljica kuhanja in kulinarike ter potovanj – oziroma se je moje zanimanje za študij v času gimnazije vrtelo okrog etnologije in kulturne antropologije – ta oddaja združuje tako spoznavanje načina življenja drugod po svetu skozi kulinariko, hkrati pa mi je ponudila inspiracijo za osvežitev kakšnega kuharskega recepta.«
»Naj omenim še obvezen ogled, najraje v dvoje, ob petkovih večerih, in sicer filmov po izboru Televizorke in ciklus filmov v Kinoteki (kjer sem zaradi navdušenja nad italijansko kulturo in jezikom pogledala ciklus vseh italijanskih filmov). Po napornem tednu resnično ponujajo kvaliteten izbor filmov – in to kar iz domačega kavča.«
»Omenila bi še TV kliniko z Davidom Zupančičem, ki sem si jo ogledala nekajkrat, tako zaradi svojega lika zdravnice Make, kot tudi že prej zaradi laičnega zanimanja za zdravstvene tegobe že od mladih let.«
»Ta naziv mi veliko pomeni, pa ne samo meni, ampak vsem prostovoljcem. Lepo je, ko je naše delo opaženo. Prostovoljstvo osebno jemljem kot poslanstvo. Čeprav sem ves čas na voljo in nesebično pomagam drugim, imam občutek, da še vedno premalo naredim. In dobiti priznanje župana za delo, ki ga opravljam srčno in z veseljem, si štejem v res veliko čast.«
»Gre za odličen primer sobivanja med Romi in večinskim narodom, to je praksa, ki jo v Prekmurju negujemo že leta. Prav vesela sem, da s tem tekmovanjem potrjujemo stari rek, da hrana res združuje ljudi.«
»Na ministrstvu verjamemo v pomembno vlogo znamke Gostilna Slovenija pri spodbujanju trajnostne in kakovostne gastronomije ter ohranjanju naše tradicije.«
»S sodelovanjem pri nadgradnji znamke Gostilna Slovenije spodbujamo ohranjanje avtentičnosti okusov in tradicije, obenem pa podpiramo trajnostno poslovanje in visoke standarde kakovosti.«