30. april 2022
30. april 2022
30. april 2022
30. april 2022
30. april 2022
30. april 2022
30. april 2022
24. april 2022
24. april 2022
16. april 2022
16. april 2022
16. april 2022
11. april 2022
28. marec 2022
19. marec 2022
16. marec 2022
5. marec 2022
28. februar 2022
28. februar 2022
»Topli pirožki: kadi se, kadi; hladno pivo: da bo bolj živo; ribe: sveže, naravnost iz mreže; slastne maline – vzbudijo skomine; kuhan krompir – zavit v papir; čipsi: hrustljavi – spečeni davi; voda: mineralna – stoodstotno globalna; pa še kefir – boljši kot sir!«
Opis različnih priboljškov, ki jih opazi Sergej Lebedjev na poti.
24. februar 2022
20. februar 2022
20. februar 2022
20. februar 2022
20. februar 2022
20. februar 2022
20. februar 2022
13. februar 2022
11. februar 2022
11. februar 2022